Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 724 | Nationale week zonder Vlees


Deze week start de week zonder vlees (en kip en vis en liefst ook nog zuivel). Hoe gaan de verschillende stijlen hiermee om?

D-stijl

Natuurlijk is het persoonlijk of je er voor open staat. Maar meedoen, of voor één dagje of helemaal niet, deze stijl neemt dat besluit. En als die er voor gaat dan is het ook vol, niet half(ge)bakken.

I-stijl

Veranderen en verassende dingen proberen is prima vanuit deze stijl. Vele recepten te vinden of beter; vraag aan bekenden. Nieuwe gerechten en zelfs onbekende ingrediënten proberen is ook prima.

S-stijl

Er zijn al vele alternatieven te verkrijgen, zelfs bij je gebruikelijke winkel. Gemakkelijk om het stukje vlees in je vaste gerechten een keer te vervangen met iets wat er erg op lijkt (én smaakt natuurlijk!).

C-stijl

Jezelf, familieleden of anderen bij een discussie overtuigen, dan zijn er genoeg argumenten te vinden op je ‘waarom?’ vraag. Als je je er echt in wilt verdiepen check dan het WUR rapport bijvoorbeeld.