Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 699 | Summer Event 2022


We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Heel fijn dat het goede weer extra heeft bijgedragen aan de gezelligheid en het plezier!

We hadden ook een paar ‘uitdagende dingen’ georganiseerd zoals suppen en waterskiën. Interessant om de verschillende stijlen te observeren én te herkennen bij de vraag; doe je mee?

D-stijl

Kom maar op met de uitdaging! Ik ben van de partij! Dat wil niet zeggen dat elke D-stijl altijd alles zal doen, een ‘niet mijn schuld’ excuus is altijd paraat. Bij falen trouwens ook: “ik viel niet maar had zin om wat te zwemmen”.

I-stijl

Liefst samen maar net zo belangrijk, dat de setting juist is. Met andere woorden dat het oké is om samen te vallen, samen te falen. Vooral dat je er samen om kunt lachen en niet iedereen alleen om jou lacht.

S-stijl

In eerste instantie niet meteen een YES! Hooguit een ‘ondervoorbehoudje’. Wil eerst goed kunnen inschatten of er een goede uitleg en begeleiding is. Oftewel wel veilig genoeg en vooral geen onverwachte dingen.

C-stijl

Staat zeker open om iets nieuws te leren maar wel iemand die liefst meteen ‘wil blijven staan’. Zal niet de eerste zijn die de peddel of de ski’s oppakt. Achteraan de rij, leren van de anderen. Kan dan altijd nog afhaken.