Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 692 | Opgeruimd bureau


Misschien al achter de rug, misschien nog ‘onderweg’. Hoe ruim je je bureau op? Bijvoorbeeld voor of juist tijdens de vakantietijd?

D-stijl

Niet alles zal letterlijk op je bureau liggen. Maar er zullen wel een aantal klussen, werkzaamheden en/of verantwoordelijkheden zijn welke je moet tackelen. Doe dit niet op het aller-, allerlaatste moment, neem wat tijd voor overdragen of delegeren.

I-stijl

Als de I jouw hoogste stijl is dan wordt het misschien weer eens tijd om ‘die stapel’ weg te gooien. Die vanaf vorig jaar weer is ontstaan en steeds iets hoger wordt. Zo oud, zo achterhaald dat je waarschijnlijk niet eens meer hoeft te checken.

S-stijl

Uit ervaring zal je weten, vakantie brengt stress. Je moet nog dingen afmaken, voorbereiden en overdragen. Maar je weet ook dat juist dit moment jou daarbij helpt en dat als je op je vakantieadresje neerploft, het extra goed voelt!

C-stijl

Voor jou is je bureau opgeruimd, wel veel/grote stapels maar jij weet precies waar alles ligt. Je collega’s niet. Die zien chaos, bomen/bos. Houd er rekening mee dat als zij straks iets moeten vinden… Wat je natuurlijk liever niet hebt, dus ook aan de bak.