Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 689 | Naar het strand


Laten we in de vakantiesferen blijven en de vraag eens stellen, wat is de strandbeleving van de verschillende stijlen?

D-stijl

Een stranddag zal stress geven. Vroeg weg, dichtbij parkeren, beste strand plek/stoel, irritante mensen om je heen. Dat kan het korte lontje wel een paar keer doen ontbranden. Maar uiteindelijk wordt en was het best een prima dag!

I-stijl

Gezelligheid! Een strand vol met mensen, check. Een strand met veel entertainment, check. Een gezellige strandtent, check. Een populaire plek, check. Niet als eerste (vroeg) op het strand maar blijft liefst wel wat langer hangen.

S-stijl

Veel regelen en plannen! Idealiter ruim van te voren. Alle strandspullen paraat, zonnebrand, eten en drinken – de koelelementen al bevroren? En je wil ook vroeg op pad. Zou het daarom altijd zo druk zijn in NL op ‘zekere stranddagen’?

C-stijl

Wanneer deze stijl (in ons) hoog vertegenwoordigd is, dan haak je waarschijnlijk wat af op de bovenstaande belevingen. Liefst een knus, rustig, idyllisch strandje met een kleine taverna? Dat wordt dan buitenland én buiten hoogseizoen…