Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 686 | Week zonder suiker


Vanaf vandaag een week zonder suiker? Hoe zou je gezien de verschillende stijlen dit kunnen bewerkstellen?

D-stijl

Minder suiker betekent vaak ook dat je meer energie krijgt. Of te wel, door minder ongezond te eten, veelal met toegevoegde suikers, krijg je automatisch meer vezels, vitaminen en mineralen binnen. Simpel!

I-stijl

Heel verleidelijk al dat lekkers, je kunt er ook echt naar verlangen. Door het samen te doen kan je het makkelijker overwinnen. Wat er niet is, je niet ziet… En kies voor een tussendoortje met natuurlijke suikers.

S-stijl

Hoe al die ‘vrije suiker’ producten te vermijden is best lastig. Etiketten leren lezen (er zijn wel 50 verschillende namen voor suiker!). Beter, als je er tijd voor kan maken, de ‘kant-en-klaar’ producten zelf maken.

C-stijl

We krijgen zo’n 99 klontjes (vrij specifiek C-getal 😉) aan toegevoegde suikers binnen elke week. Verminder en je kunt gemakkelijker afvallen, verkleint risico op diabetes, minder last van je darmen en je slaapt beter.

Waarom maar een week vraag je je af dan?