Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 677 | Corona versus DISC


Bestaat er zoiets als een corona profiel? De laatste jaren kunnen een grote invloed hebben gehad. Vooral ook op de energiehuishouding. Hoe zit dat bij de verschillende stijlen?

D-stijl

Het heeft best wel stil gestaan de laatste jaren. Weinig uitdagingen, weinig hoeven te beslissen, aan te sturen etc. Werk en privé. Dat kan zeker effect hebben gehad op deze stijl. Uitdagingen en avontuur opzoeken zal weer goed doen.

I-stijl

Bijna geen sociaal contact. En via een beeldscherm geldt niet hier. De I-stijl krijgt letterlijk energie van mensen om zich heen. Dat hoeven niet allemaal bekenden te zijn, gewoon ergens zijn met wat (gezellige) reuring is al genoeg.

S-stijl

Veel thuis zijn is best oké voor deze stijl. Na de gewenningsperiode van deze nieuwe situatie dan. Maar heeft ook zeker familie, vrienden en (vaste team) collega’s gemist. Plus waarschijnlijk nog minder of geen tijd voor zichzelf gehad.

C-stijl

Na het creëren van een goede thuiswerkplek is het misschien zo gek nog niet. Kijken of daar nu een balans in kan komen. Ook privé, nu alles weer open is en de mensen meer spreiden zal het ook hier weer wat normaler, relaxter en minder druk worden.