Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 674 | Lente


De lente is zondag om 16:33 uur begonnen om precies te zijn. Sinds mensenheugenis geeft de lente altijd wel iets van positiviteit. Hoe uit zich dat bij de verschillende stijlen?

D-stijl

Het gevoel dat we weer ‘naar voren gaan’. Naar meer, langer. Dat ervaart deze stijl als positief. Ook meer buiten mogelijkheden. Laat of na het werk is weer een optie. Nog even naar het strand, nog laat gaan sporten. Kortom een meer productieve tijd.

I-stijl

Het woord lente afgeleid is van het woord lang, het lengen van de dagen. Meer (dag) tijd dus om leuke en gezellige dingen te doen. En het wordt almaar beter vanaf nu. Plus de mensen om je heen zijn over het algemeen ook vrolijker!

S-stijl

Deze tijd brengt ook het gevoel van nieuw, fris, schoon. Een voorjaarsschoonmaak wellicht? De tuin of balkon zomerklaar maken? We kunnen langzaamaan weer meer buiten leven, buiten eten, buiten spelen. Samen. Lente kriebels!

C-stijl

De lente én zomerinteresses kunnen weer uit de kast gehaald worden. Langzaam op voorbereiden. Nieuwe ideeën, nieuwe plannen. Frisgroene bomen, vogelgeluiden, de eerste warme zonnestralen. Genieten van het echte lentegevoel!