Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 673 | Ontspan af en toe ook


In deze zeer vervelende tijden moeten we vooral niet vergeten om af en toe ook aan jezelf te denken. Als zijnde je batterij opladen met positieve energie. Hoe doen de verschillende stijlen dat?

D-stijl

Richt je op een doel. Dat kan een fysiek doel zijn maar ook een mentaal uitdagende. Zet een afstand, een aantal of een hoogte. En ga er voor. Dit kan ook prima samen met én tegen anderen. Zo brand je lekker je (opgekropte) energie op.

I-stijl

Gelukkig zijn de corona beperkingen zo goed als vervallen. Zoek daarom ook weer mensen op. Onderschat dit niet, heel belangrijk om weer echt samen te zijn. Al is het in een restaurant, bar, sportschool of zelfs je werk. Ontmoet en socialize.

S-stijl

Vergeet de fijne, kleine simpele dingen niet. Een gezellige zaterdag activiteit, een spelletjes avond of even lekker bijkletsen. Vergeet vooral ook jezelf niet. Leg ook jezelf eens in de watten zoals je het ook voor je beste vriend(in) zou doen.

C-stijl

Er zijn genoeg fijne dingen om je (brein)tijd aan te besteden. Verdiep of verlies je zelfs in je interesses of een hobby. Maak een wandeling, geniet van kunst, luister naar muziek, pak een goed boek of bing een interessante serie. Helemaal prima.