Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 672 | Crypto’s


Het lijkt wel of bijna iedereen tegenwoordig er mee bezig is of moet zijn. Crypto’s. Hoe kijken we vanuit de verschillende stijlen hier tegenaan?

D-stijl

Onze D-stijl is wel van een risico(tje) of een gokje nemen. De crypto’s zijn ook heel toegankelijk geworden en er is altijd wel iemand in je directe omgeving die je daarbij kan helpen. De strategie zal waarschijnlijk worden; koop wat en we zien wel over een tijdje. Of niet.

I-stijl

Grote kans dat deze stijl het meekrijgt vanuit zijn/haar sociale kring. Het gevoel mee willen doen, erbij horen speelt dan op. Zeker wanneer ‘iedereen het doet’ voor je gevoel. Ook sociaal interessant. Samen over praten, samen vermaak, samen delen. Zowel bij winst als verlies.

S-stijl

Kijkt het nog even aan? Of al zo ingeburgerd dat je er niet meer omheen kan. Maar dan voornamelijk voor de leuk waarschijnlijk. En het liefst samen met iemand zoals je partner, goede vriend(in). Aansluiten bij een crypto clubje misschien? Zolang het maar niet te fanatiek wordt.

C-stijl

In basis heel interessant die crypto‘s. Denkt er natuurlijk goed over na en als het genoeg de interesse wekt bij deze stijl dan gaat het met met volle aandacht. Kennis inwinnen bij de juiste mensen, het beste handels-platform kiezen etc. en dan handelen met een sterk strategisch plan.