Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 669 | Valentijnsdag op maandag


Vandaag Valentijnsdag. Een speciale gebeurtenis op een wat linke weekdag; de maandag. Hoe kunnen de verschillende stijlen ermee omgaan/omgegaan zijn.

D-stijl

Gemist in eerste instantie? Stond in de (werk)agenda en die zag je gisteravond laat even voor het slapen gaan pas. Of vanochtend. Maar kan snel schakelen, handelen, organiseren en het komt goed. Kost wat meer misschien maar ach, volgend jaar is die op een dinsdag.

I-stijl

Planning en tijdsbesef zijn niet het sterkst ontwikkeld bij deze stijl. Maar verbaal sterk en weet zich uit de meeste situaties wel onderuit te praten (om het netjes te zeggen). Geeft ook niets, het is niet expres en het heeft ook wel weer zijn charme. Maken het sowieso alsnog gezellig en leuk.

S-stijl

Niet praktisch, een maandag. Werk- en schooldag. Morgen ook. Dus dan liever naar het weekend halen. Eigenlijk is de enige, minste stress ‘vierdag’ een zaterdag. A. voorbereiden, organiseren, uitvoeren etc. in de ochtend en B. opruimen en misschien nog wat relaxen op zondag.

C-stijl

Als het iets is wat op een specifieke datum valt zoals deze dag, of een verjaardag, dan vier je je het ook het liefst op de dag zelf. Dat hoort. Zelfs als het een maandag is en veel gelegenheden gesloten zijn. Wanneer je er aandacht aan besteedt, goed over nadenkt en tijdig plant dan wordt het een mooie dag!