Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 667 De Kookworkshop


Afgelopen zaterdag hebben we ons jaarlijkse Winter Wonderland weer mogen vieren. Gezellig maar bovenal lekker! Het programma was koken! Natuurlijk met een DISC tintje eraan; hoe ging het de verschillende stijlen af?

D-stijl

Altijd mooi, instructie van een chef-kok. Gaaf te zien hoe hij het gerecht soepeltjes klaarmaakt. Nu jij. Nou dat doen we wel even! Niet. Te snel, te kort door de bocht, te gemakkelijk over gedacht. Typische valkuilen bij deze stijl. Hopelijk was er hulp.

I-stijl

Heel leuk en gezellig. En al die bekenden. En nog wat willen zeggen. En dan ‘poef’, opeens staat het gerecht klaar. Nu jij! Hmmm. Was wat afgeleid door alles en iedereen. Help! Zullen we het samen doen? Tablet mee de keuken in, ook gezellig en vooral lachen!

S-stijl

Niet alleen jij keek uit naar het eindresultaat, maar waarschijnlijk ook nog anderen. Gelukkig was het gerecht voor meerdere personen. Deze eerste keer, waarbij de instructies snel gingen, was de uitvoering misschien niet je beste, maar als het maar lekker heeft gesmaakt!

C-stijl

Zeer interessant en je leert altijd weer nieuwe dingen, technieken, ingrediënten en kookwijze misschien. Goed opgelet en aantekeningen gemaakt (screenshots iemand?). Want als je iets doet doe je het goed! Alleen was de 20 minuten kooktijd hier de grote valkuil.