Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 665 | Dump je Goede Voornemens Dag


Hoe staat het met de goede voornemens, nog actueel?

D-stijl

Zijn goede voornemens niet zoooo 2019. Bedoel, hoe kunnen we het überhaupt volhouden? Sporten? De club is vaker dicht dan open. Gezond eten, gezond leven? Hoe? Waar? Komen de deur amper uit. We moeten het nog ergens leuk maken toch?

I-stijl

Als je ze juist niet wil dumpen, een goede I-tip; doe het samen. Met een vriend(in), partner of met een club. Natuurlijk is dat gezellig maar vooral ook voor jezelf een extra stok achter de deur. Eentje die je dan nét weer over de verleiding heen tilt.

S-stijl

Of een S-tip, vermijd verleidingen. Simpel! Maak een (boodschappen) lijstje en hou je eraan en dump alles wat jou kan verleiden (bestelapps bijvoorbeeld). Maar de spanning kan er niet altijd opstaan natuurlijk, stress dan niet teveel en geniet juist van die ene keer.

C-stijl

Volgens ‘onderzoek’ van een eten bezorgdienst houden we het gemiddeld zo’n 2,5 week vol met onze goede voornemens. Dus vanaf nu bestellen we weer meer ongezond voedsel, meer zoetigheid en alcohol. Daarom is dit deze dag. Toch een leuk weetje!