Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 664 Ruim-Je-Bureau-Op-Dag


Een internationale dag nog wel. Dat zijn heel veel bureaus. En tegenwoordig natuurlijk ook veel thuis. Hoe zien de bureaus er eigenlijk uit van de verschillende stijlen?

D-stijl

Deze stijl heeft liefst een groot bureau. Dus er is veel plek voor alles. Maar dit is ook de stijl die ‘gemakkelijk afscheid neemt’. Van papieren, prullaria, etc. Hub weg er mee en schoon. Nog wat wat afstoffen dan en klaar.

I-stijl

Dit is wel een stijl welke van-alles-en-nog-wat verzamelt zo over de jaren. En daarbij zit er aan alles wel een persoonlijke herinnering. Dat is lastig opruimen. Maar in de papierwinkel kan het ongetwijfeld efficiënter en veel meer gestructureerd.

S-stijl

Ten eerste, een bureau moet ook gezellig zijn. Ook een foto hier, plantje daar. En nog een, en… Dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het bureau niet opgeruimd is. Maar er regelmatig (vandaag!) weer wat ‘structuur inbrengen’ is fijn.

C-stijl

Je zou misschien denken dat het bureau van deze stijl de ultieme schone en opgeruimde is. Maar niets is (vaak) minder waar. Stapels overal, tot aan het plafond! Maar!!! Er zit wel structuur in, kan zelf alles terugvinden. Dus waag het niet om ‘te helpen’ met opruimen 😉.