Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 662 Feestdagen 2021


Het zijn bijzondere tijden om het zo maar te zeggen. Ook deze feestdagen kunnen weer niet gevierd worden zoals normaal. Hoe gaan we daar eigenlijk mee om?

D-stijl

Deze stijl in ons ‘borrelt waarschijnlijk wel wat op’. Boosheid als; “ik ben er eigenlijk wel een beetje klaar mee”. Misschien ook wel het gevoel van te rebelleren. Toch met meer mensen, toch een feestje…
Maar daar zijn nog de (jouw) andere stijlen:

I-stijl

Laten we positief proberen te blijven! Balen, vervelend, ( …. ) etc. maar we maken er het beste van. Creatieve oplossingen verzinnen. Natuurlijk is er Skype of Zoom maar ook virtuele quizzen, karaoke of een alternatief (nieuwjaars)feest streamen.

S-stijl

Laten we wel voorzichtig blijven. Begrip voor alle standpunten maar het is best eng. Vooral die onwetendheid, de onzekerheid. Hoe erg wordt het? Wat als? Dan toch maar het zekere voor het onzekere kiezen en de instructies in acht nemen.

C-stijl

Laten we wel verstandig blijven. De ratio laten regeren. Waar die kennis wordt opgedaan is wel een uitdaging in de huidige maatschappij. Maar dit is de stijl die niet alles baseert op één mening, één berichtje en zoveel mogelijk informatie wil verzamelen.