Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 658 | Cyber Maandag


Het antwoord van de online winkels op Black Friday welke afgelopen vrijdag was. Hoewel de verschillen steeds meer vervagen tussen on- en offline winkels natuurlijk. Hoe gaan de verschillende stijlen hiermee om?

D-stijl

Veel beter dan de black Friday of elke andere uitverkoop in een fysieke winkel dan ook. Geen drukte, geen wachtrijen, geen tijd verdoen, niets. Lekker efficiënt online en met een paar muisklikken klaar.

I-stijl

Afgelopen vrijdag was waarschijnlijk een gezellig, gezamenlijk winkeluitje. Maar letterlijk moeten vechten voor je plek/product etc. vindt deze stijl niks. Heb je nog wat gemist, vandaag nog een kans online.

S-stijl

Met nog maar een paar dagen voor Sinterklaas is deze dag wel tricky. Onzeker of je iets vindt en of het nog op tijd geleverd wordt. Dan liever toch naar de echte winkels. Ook al betaal je misschien wat meer.

C-stijl

Ik ken iemand die elk jaar een nieuwe toevoeging voor zijn audiosysteem koopt, specifiek en alleen op deze dag. Weet al weken van tevoren exact wat en waar. Zat vanochtend om 00:00 uur klaar. Zijn stijl? 😉