Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 648 | Week van het werkgeluk


Er spelen natuurlijk meer factoren mee – bijvoorbeeld je sociaal- emotionele vaardigheden (EQ) – maar de DISC Stijl kan hier zeker ook invloed op hebben. DISC behoeften en werkgeluk.

D-stijl

Deze stijl houdt van (grote) uitdagingen in zijn of haar werk. Doelen, deadlines en/of competitie. Veel afwisseling en in een hoog tempo. Liefst onafhankelijk, zoveel mogelijk zelf de regie.

I-stijl

Steeds nieuwe ervaringen opdoen, veel verandering met veel sociale interactie is voor de I-stijl in ons belangrijk. Dit in een open en positieve omgeving. Staat ook graag op de voorgrond.

S-stijl

Deze stijl wordt gelukkig van een werkomgeving waar logica en feiten regeren. Hoge kwaliteit leveren en geen fouten maken. Hiervoor moet ook de tijd zijn, tijd om te kunnen nadenken.

C-stijl

Formaliteit is een belangrijke indicatie. Vooral bij een eerste ontmoeting. Volgens de regels, zoals het hoort. Heeft vaak een gespreksagenda/ indeling opgesteld welke bij aanvang wordt voorgelegd. Hou je er aan, en geef vooral alle info tot in detail. Kom daarom altijd goed voorbereid, want voor je het weet tref je een C-stijl…