Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 647 | Q4 Profiles Summer Event 2021


Afgelopen zaterdag hebben we (eindelijk) weer ons jaarlijkse ‘Summer Event’ mogen vieren. Hoe hebben we dat met z’n alleen beleeft?

D-stijl

Eindelijk konden we beslissen; we gaan het weer doen. Best spannend want de situatie is nog verre van ‘normaal’. De zomer ook niet echt, dus het weer was ook een risico. Maar doorgezet en de tiende editie is een feit!

I-stijl

Wat is het ook weer fijn om samen te zijn! Zeker nu je je realiseert; het is niet een vast gegeven om samen te kunnen zijn, te spelen, te eten enz. Wanneer je dan iedereen plezier ziet hebben op het eiland maakt dit het extra speciaal!

S-stijl

Noem het een cliché maar het was ook weer een beetje thuiskomen, als één familie. In vrolijk oranje deze editie! En voor je het weet is de dag weer voorbij gevlogen en zit/staat/ligt alles weer op de schuit , terug naar de kade…

C-stijl

Natuurlijk hebben we ons aan de regels en voorschriften moeten houden. En dat was niet altijd gemakkelijk. Maar we hebben toch doorgezet en uiteindelijk hebben we allemaal blije gezichten gezien op deze speciale editie!

De volgende keer zien we elkaar (allemaal) graag weer!