Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 642 | Dag van de Boekenliefhebber


Elke stijl kan een boekenliefhebber zijn. Hoe de verschillende stijlen dit zijn dat is interessant om te bekijken.

D-stijl

De rust en tijd (over) om te lezen heeft deze stijl niet van nature. Als het persoonlijk iets oplevert dan wordt er tijd voor gemaakt. Opteert wel voor kort, krachtig (luister)boek. Of samenvatting. Kan verzamelen, een volle boekenkast straalt autoriteit uit…

I-stijl

Deze uitgaande stijl vindt de leesmomenten niet snel. Wel meer dan genoeg interessante boeken te lezen. Psychologie, zelfontwikkeling enzovoort en dan nog de ‘aanraders’ van je vrienden. Die je moet lezen! Mooie stapel nog te lezen op de salontafel?

S-stijl

Heerlijk om op (schaarse) momenten van rust een boek te pakken en even afsluiten van de wereld. Kan daar echt van genieten. Geen ‘poeha’ boeken, wel favorieten. Hoeft geen grote boekenkast te hebben, vaak worden boeken doorgegeven en/of geleend.

C-stijl

Veelal specifieke interesse boeken. Een specifieke schrijver, stijl, land, periode en natuurlijk de kennis voorkeuren. Een boek is een perfect medium om jezelf te verbreden. In welk genre dan ook. Koestert ze dan en zo groeit de boekenverzameling gestaag.