Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 636 | CAPSLOCKDAG


VANDAAG IS HET DUS INTERNATIONALE CAPS LOCK DAG! WAT? EN WIE? OF HOE? DAN. MAAR VOORAL WAAROM?

D-stijl

WAT? WEL, ALS JE HEEL BOOS BENT OF WANNEER JE IETS HEEL DUIDELIJK WILT MAKEN IN EEN TEKSTBERICHT. DAN ZOU JE DIT ZO KUNNEN DOEN. MAAR OF DE BOODSCHAP AANKOMT IS DE VRAAG!

I-stijl

HET IS VOORAL HEEL IRRITANT VOOR WIE HET BERICHT LEEST. DAT IS OOK EEN REDEN VAN DEZE DAG, REALISEER DAT ANDEREN [STIJLEN] ZICH ER AAN ERGEREN EN HET VOORAL AVERECHTS WERKT. BEHALVE ALS HET JE OPA IS DIE NIET WEET HOE HIJ HET MOET UITZETTEN…

S-stijl

HOE? SIMPEL, SINDS 1984 HEEFT BIJNA ELK TOETSENBORD STANDAARD EEN CAPS LOCK KNOP. DEZE HEEFT ALS NADEEL DAT JE HEM WEER MOET INDRUKKEN OM UIT TE ZETTEN. WAT OOK SUPER IRRITANT IS ALS DIE NOG AANSTAAT WANNEER JE JE WACHTWOORD INGEEFT.

C-stijl

DEZE DAG IS VOORAL OM DEGENEN DIE IN HOOFDLETTERS SCHRIJVEN EEN HAK TE ZETTEN. EN WAAROM HET ZO IRRITANT IS? OMDAT HOOFDLETTERS ALLEMAAL EVEN HOOG ZIJN, ZIJN ZE MOEILIJKER TE LEZEN DAN KLEINE LETTERS.

FIJNE DAG NOG!