Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 635 | Nog op vakantie?


Heel verleidelijk plaatje misschien? Maar ga je nog en zo ja, waarheen? Hoe benaderen de verschillende stijlen deze vraag?

D-stijl

Als er een risicootje genomen moet worden dan moeten we onze D-stijl aanspreken. Kan al boeken terwijl het land nog oranje is. En zal zich niet teveel druk maken OF een reisadvies misschien veranderd. Genieten als het kan en dan zien we het wel.

I-stijl

Wil eigenlijk de boot (vliegtuig) niet missen. Mist oprecht de gezelligheid en afwisseling. Als er dan een mogelijkheid is zal dan – misschien niet geheel doordacht – besluiten te gaan. Onbevangen en komt vast goed! Verrassingen ziet een stijl als deze eerder als avontuur.

S-stijl

Te vroeg? Veel gedoe? Risico? Je zal in Griekenland zitten en halverwege wordt het plots oranje. Of de onduidelijke inreisbeperkingen van een land, wat als je niet binnenkomt?! Misschien dan maar (weer) een jaartje dichter bij huis, veilig bereikbaar met je eigen vervoer.

C-stijl

Als er zich een verantwoorde mogelijkheid voordoet dan kan deze stijl gaan. Maar houdt zoveel mogelijk de regie en controle. Maakt een flexibele, aanpasbare, geld terug garantie boeking. De reisinfo app wordt regelmatig gecheckt en heeft een plan paraat wanneer er iets veranderd.