Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 634 | EK voetbal van start


Het is begonnen. Het EK voetbal 2020 in 2021…
Hoe beleven we het?

D-stijl

Misschien leefde het nog niet helemaal. Zelfs ondanks de reclamemakers die de oranje gekte maar al te graag willen laten oplaaien… Maar nu het van start is en vooral nu we de eerste wedstrijd gewonnen hebben, er ineens weer zin in?

I-stijl

Het kan zijn dat het terrasje zo beviel afgelopen zondag dat je bent blijven hangen. De wedstrijd niet of deels gekeken hebt. Dat is ook prima. Voor deze stijl geldt; ik wil het ‘gezellig samen’ niet missen. Wat maakt niet uit maar het kan een lastige keuze zijn.

S-stijl

En deze stijl vindt het eigenlijk ook wel prima. Ergens buiten de deur kijken is ook leuk, maar vaak te slecht beeld, lastig te zien en te horen, veel afleiding van anderen. Thuis blijft de beste plek en je bepaald zelf wie er naast je zit, of vooral; wie niet…

C-stijl

Eerst nadenken voordat je wat zegt. Zal zich dan ook snel ergeren aan stijlen die dat niet doen. Dit kan je (onderbewust) uitstralen en meestal pikt de ander die signalen wel op. Zeker de volgende keer. Weet dat het andersom ook irritatie kan geven; zeg wat je denkt, je bent zo stil!