Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 631 | Tweede Pinksterdag 2021


Misschien toch wat onverwacht maar we ‘mogen opeens’ weer wat meer. Vandaag is een uitgesproken dag (of zelfs weekend) daarvoor. Hoe besteden we deze het liefst?

D-stijl

Wat is het dat ik het meest heb gemist en nu weer mag en kan? Dat is de vraag waar de D-stijl in ons aan gaat voldoen. Dit kan zowel individueel zijn of met anderen. Naar de sportschool of club, je vrienden of je (sport) team optrommelen of een tripje over de grens. Tijd voor actie!

I-stijl

Wie kan ik opzoeken? Wie gaat wat doen? Wie heeft leuke plannen? De wat, waarom en hoe maakt eigenlijk helemaal niets (meer) uit nu, als het maar samen is. Liefst met personen die je al lang niet gezien hebt. Veel teveel plannen misschien, maar ach…

S-stijl

We kunnen er weer op uit. Dat dit alleen buitenactiviteiten zijn maakt niet uit, heerlijk toch de buitenlucht. Een dierentuin of een pretpark. We kunnen weer de trein pakken en de terrassen zijn open. Dat maakt het er allemaal ook weer wat gemakkelijker op.

C-stijl

Heerlijk nu er weer keuze is en er spreiding komt. Dat iedereen weer dat kan doen waar echt je interesse ligt. Naar de specifieke vrijetijd bestedingen, hobbys, clubs etc. die ook gesloten waren. Maar we houden wel ons koppie erbij, mogen is één maar ook al gaan is nog wel twee…