Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 619 | Nationale complimentendag


Hoe vaak geef je een complimentje als iets goed gaat? Dat je het ook echt zegt? En we weten allemaal – zeker in deze tijden – hoe belangrijk het is om gewaardeerd te worden.

D-stijl

Wat mooi is aan deze dag, een compliment is gratis. En dat niet alleen, je krijgt er ook veel voor terug. Waardeer en je krijgt meer! Dus toon eens (extra) waardering aan de mensen om je heen. Vergeet ook niet degene die dicht bij je staan.

I-stijl

Vandaag een Happy Monday dus! Boor (extra) je I-stijl aan. Complimenteren zit (nog) niet echt in onze aard misschien. Maar daarom is deze dag er ook. Een mooie dag om te oefenen, vandaag kan het met een lach. Je zult zien hoe makkelijk het is!

S-stijl

We hebben allemaal de behoefte om gewaardeerd te worden. Elke stijl! Natuurlijk zal de een er wat meer meer behoefte aan hebben en zit het bij de ander ‘iets dieper’ of uit hij/zij het misschien niet. Maar wel voor iedereen belangrijk.

C-stijl

Natuurlijk niet alleen op deze dag leuk, maar voor elke dag. Weet dat mensen op het gemis hiervan kunnen afhaken. Hun baan opzeggen maar ook privé lopen er relaties op stuk. Gebruik deze dag dan ook om er bewuster van te worden.