Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 618 | Vergeet niet te bewegen


Nu het maar voortduurt wordt het ook steeds belangrijker om regelmatig te blijven bewegen. Hoe doen we dat vanuit de verschillende stijlen en hoe kunnen we het volhouden?

D-stijl

Deze stijl zoekt uitdaging, doelen en competitie. Dat is lastig alleen tegen jezelf, zeker dat laatste. Maar er zijn tegenwoordig veel mogelijkheden om gemotiveerd te blijven. Veel (live) online-trainingen of je kunt via sociale apps (virtueel) sporten tegen anderen.

I-stijl

In je eentje is bij deze stijl gewoon heel lastig. Heel snel te saai en haakt af. Maar er zijn vele groepslessen te vinden op internet. Misschien wel bij je bestaande sportschool/verenging. Vaste tijden met meerdere online trainen. En na afloop misschien nog even blijven “hangen”.

S-stijl

Samen is voor deze stijl ook fijn. Maar dat kan ook prima met z’n tweetjes. En het hoeft natuurlijk ook niet allemaal maximaal en HITT! Een wandeling van een half uurtje door de wijk is ook prima. En ook fijn om even over wat andere zaken te te praten.

C-stijl

Solo sporten past prima bij deze stijl. Waarschijnlijk is er niet heel veel in de sportbeleving veranderd met de lockdown en alles. Ook is alles wel op orde nu qua thuisopzet, uitrusting etc. Maar discipline is en blijft natuurlijk wel een uitdaging zonder maatje of de regelmaat van een club.