Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 615 Winter Wonderland anno 2021


Helaas kon ook deze jaarlijkse bijeenkomst niet live doorgaan dit jaar. Wat natuurlijk geldt voor vele (bedrijfs-) bijeenkomsten, uitjes, ontmoetingen et cetera. Maar zoals we hebben gezien met onze digitale versie zijn er alternatieven!

D-stijl

Je kunt snel oordelen dat het niet kan – reden is duidelijk – maar je kunt ook beslissen om wel wat te doen. Het blijft belangrijk om (klanten) binding te houden natuurlijk. Waarschijnlijk in deze tijden nog belangrijker. Maak er daarom toch middelen en vooral ook tijd voor vrij.

I-stijl

Elkaar zien in een informele setting is én blijft heel belangrijk. Je collega’s maar ook je relaties. Lastig nu maar organiseer digitale ontmoetingen zoals een VriMiBo of maak contact vanuit een ongedwongen setting als vanaf je bank of tijdens een wandeling.

S-stijl

Binding, genegenheid, sympathie etc. Het zijn allemaal ’S-Woorden’ misschien, maar o zo belangrijk nu. Je kunt het lastig vinden om ‘zomaar’ te bellen of een berichtje te sturen. Maar weet, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje dus begrip is er bij iedereen.

C-stijl

Dit alles verlangt wel slimme en creatieve oplossingen. Hoe bereik je bijvoorbeeld een grote groep? Hoe hou je het overzichtelijk? Gelukkig zijn er (technische) oplossingen voor en mogelijkheden te bedenken. Denk daarbij ook vooral out of the box!