Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 610 Persoonlijk ontwikkelingsplan


Nu dit vreemde en moeilijke jaar er bijna opzit, en er weer wat ‘hoop op het normaal’ gloort, kunnen we weer wat positiever naar 2021 kijken. Al een persoonlijk ontwikkelingsplan voor volgend jaar? Iets waarbij je al je DISC stijlen moet aanspreken…

D-stijl

Wat wil je bereiken, wat zijn de doelen dit jaar? Wat doe je graag? Als afgelopen jaar iets positiefs gebracht heeft dan was het wellicht tijd voor reflectie. Dus wat zijn je eventuele aangepaste of nieuwe doelen? Wat wordt de richting?

I-stijl

Wie zijn er bij betrokken? Dit kan een werkgever zijn maar natuurlijk ook gericht zijn op persoonlijke doelen of doelgroep. Veranderen? Een nieuwe richting, op werk of privé gebied. Wie kunnen je hierbij helpen of adviseren of misschien een samenwerking aangaan?

S-stijl

Hoe ga je dit doen? Ook kan je je afvragen of ‘hoe je het doet’ wel de juiste manier is of was. Wat we hebben ervaren is dat het vaak ook een optie is om vanuit huis te werken en/of online. Wordt dat (een deel) van jouw nieuwe normaal?

C-stijl

Waarom wil je dit bereiken? Een niet geheel onbelangrijke vraag in dit proces. Misschien dat hier nog extra over nagedacht moet worden, extra informatie verzameld moet worden. Of eventuele extra kennis in de vorm van training/cursus opdoen.