Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 594 30 dagen challenge

Daag jezelf uit eens uit om 30 dagen iets te doen wat je anders niet doet.

D-stijl

Begin klein. Een uitdaging of doel zetten is natuurlijk prima, maar het hoeft niet te eindigen met 250 squats op dag 30. Het hoeven überhaupt niet alleen fitnessuitdagingen te zijn. Elke dag twee liter water drinken of geen suiker eten is ook gezond. Of koud douchen 😉

I-stijl

Er zijn ook tal van leuke, creatieve en gezellige challenges. Elke dag iemand vragen hoe het met diegene gaat, een foto maken, een kwartier eerder opstaan, een klusje doen waar je al tijden tegenaan zit te hikken, een nieuw recept uitproberen. Enzovoorts!

S-stijl

Of uitdagingen welke je helpen uit je comfortzone stappen. Maak elke dag een praatje met een vreemde. Probeer elke dag iets waarvan je dacht dat je het niet kon. Zeg minstens een keer per dag nee. Klinkt best eng maar bedenk waar je staat als je dit 30 dagen volhoudt!

C-stijl

Waarom 30 dagen? Veel onderzoek wijst uit dat het 30 dagen duurt om een gewoonte te ontwikkelen. Hou je het vol, dan grote kans dat je het vol blijft houden. Weet dus dat er meer achter zit dan ‘een leuk uitdaginkje’. Je kunt er beter van worden. Voor altijd!