Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 584 internationale ModderDag

Soms hoor je van die speciale dagen waarvan je denkt wat is dit? Maar deze is wel zeer leuk én interessant. Get dirty!

D-stijl

Het is vooral bedoeld voor kinderen om naar buiten te gaan én prima om eens vies te worden. Dit kan voor deze stijl een ideale gelegenheid zijn om te organiseren! Lekker actief de natuur in en vies worden maakt niet uit, laat je gaan!

I-stijl

Deze stijl kan de lol er wel van inzien. ModderDag in plaats van Moederdag en met gratis moddermasker! Dus ga met de kids moddertaartjes maken, klim in een boom en spring over een sloot (en haal het net niet…).

S-stijl

Het heeft ook een maatschappelijke functie deze dag. Buiten en in de natuur spelen stimuleert de ontwikkeling van kinderen. Even weg van de games, tablets en smartphones. En stel je er vast op in dat ze heel vies thuiskomen!

C-stijl

Het is niet alleen leuk en grappig. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat een aantal bacteriën uit modder goed zijn voor ons, maken ons immuunsysteem sterker. Dus pak een schepnetje en struin wat langs een kikkerslootje.