Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 583 Wie gaat op vakantie?

We kunnen (mogen) weer gaan reizen. We willen waarschijnlijk wel maar de vraag is, gaan we ook?

D-stijl

Je weet, op reis gaan is op eigen risico. Daar zal deze stijl wat gemakkelijker overheen stappen dan anderen. Kan ook best het vliegtuig pakken naar een verdere bestemming. Dit kan interessante discussie tussen reisgenoten opleveren…

I-stijl

Na al die dagen van sociale afzondering is het leven wel heel saai geworden. Dus je mag jezelf wel weer eens wat kietelen toch? Wat plezier beleven. Welke bestemming is geel? Ziet het zonnig in, we gaan gewoon en het komt allemaal goed!

S-stijl

Het zal geen onbezorgde vakantie worden en dat kan een no-go zijn voor deze stijl. Wellicht kiest deze stijl liever voor een dichter bij huis vakantie of tripje. Dat je elk moment in de auto kunt springen en binnen een dag weer thuis bent.

C-stijl

RIVM: Gaat u toch op vakantie? Ga dan wijs op reis. Ken de lokale regels. Controller of uw reisverzekering repatriëring dekt. Etc. De vraag rijst zich op of deze corona-risicoanalyse het nog wel leuk maakt om überhaupt al over een vakantie te gaan nadenken…