Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 577 Eet wat je wil dag

Vandaag mag je eten wat je wilt!

D-stijl

Mwah, eet toch wel wat ik wil. Maar vandaag mag je los! Het kan geen kwaad om je af en toe uit te leven op fastfood en andere ongezonde snacks. Zolang het geen gewoonte wordt natuurlijk. Maar dat komt goed, daar zorgt de D-stijl wel voor!

I-stijl

Vandaag is de kans om je ‘eigenaardige’ eten te eten en je vreemde eetgewoonte te botvieren. Zonder schaamte! En als ze je daarvoor uitlachen kan je zeggen; vandaag is het oké en wees eerlijk naar jezelf en laat je ook gaan!

S-stijl

Dit kan een uitdaging worden vanavond! Iedereen voor zich? Patat, pannenkoeken, pizza met ansjovis en… Chaos in de keuken. Alles bestellen kan ook leuk worden met drie/vier verschillende bezorgers. Misschien deze dag maar stil houden…

C-stijl

Geen rekening houden met wat gezond is. Geen dieet, vergeet gluten – alles kan! Zolang je gezondheid het toelaat natuurlijk. Feit; er zijn grenzen en regels welke gevolgen kunnen hebben als je ze overtreedt. Maar misschien is er toch iets dat…

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners