Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 576 Nationale Dodenherdenking 2020

Vandaag de Nationale Dodenherdenking 2020 en die wordt anders dan anders.

D-stijl

Het zou een grote herdenking en viering (4 en 5 mei) moeten worden dit jaar, 75 jaar na de Tweede Wereldoorlog. Maar het coronavirus dwarsboomt dit. Heel veel activiteiten zijn afgelast. Het wordt anders maar de herdenking gaat door.

I-stijl

Het wordt stil op de Dam. Waarschijnlijk zullen alleen koning Willem-Alexander en koningin Máxima een krans leggen. Het Wilhelmus zal klinken en na de twee minuten stilte zal de koning een toespraak houden. Voor een lege Dam.

S-stijl

Nu we zijn ’teruggeworpen op onze kleinste kring’ zullen we het in privé moeten vieren. Samen met je partner, je gezin, je familie. Twee minuten stilte kan ook via Skype met opa en oma of een dierbare vriend. Maak verbinding.

C-stijl

Deze situatie is geen oorlog maar voor heel veel mensen wel de eerste keer dat wij zoiets groots meemaken waar we geen controle over hebben. Dat we met z’n allen in deze moeilijke tijd zitten kan het dit jaar juist extra indrukwekkend en vol betekenis maken.

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners