Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 575 Koningsdag Woningsdag

Koningsdag. Voor de meeste mensen een bijzondere dag vandaag. Maar alles afgelast en tot Woningsdag bestempeld…

D-stijl

Het voelt behoorlijk geforceerd aan allemaal. Vooral vervelend dat niet jij maar de omstandigheden het nu ‘beslissen’ voor jou/ons. Steek de vlag maar uit en om 16:00 uur de landelijke toost! Proost al vast.

I-stijl

Laten we er toch het beste van maken met z’n allen! Alle normen overboord, vergeet geluidsoverlast voor vandaag en bouw een feestje op je balkon of in de (voor)tuin. Pak je blokfluit, DJ-set of zing en vooral; feest!

S-stijl

Kinderen een brief of tekening voor de Koning gemaakt? Digitale kleedjesmarkt? Toch verkleed? Een Koninklijk thuisdiner straks? Heel anders dan normaal maar wel een Koningsdag om nooit te vergeten.

C-stijl

Het Wilhelmus tijdens de Nationale Aubade meegezongen? Of misschien gedacht, laten we deze Koningsdag maar vergeten. Lekker uitgeslapen, een boek gepakt of gewoon een wandeling gaan maken. Ook helemaal prima.

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners