Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 574 Ook positief

Er is veel leed, verdriet en ongemak in de wereld op dit moment. Daar zijn wij natuurlijk voortdurend van bewust. Maar laten we het positieve van deze situatie niet vergeten. Al is het maar om het wat aangenamer te maken…

D-stijl

Het blijkt dus nu dat het allemaal een stuk efficiënter kan. Dit gedwongen online werken functioneert over het algemeen prima. Scheelt veel nutteloze reistijd om maar wat te noemen. En milieu iemand? Kan wel eens een blijvertje zijn.

I-stijl

Weliswaar gedwongen, maar tijd om tot rust te komen. Tijd voor evaluatie en zelfs reflectie. Ondanks de social distancing is het ook een tijd dat we elkaar juist weer vinden. Onze menselijkheid weer wat herontdekken als je het zo mag zeggen.

S-stijl

Het valt op dat veel veranderingen supersnel worden doorgevoerd. Waar we eerst maanden of zelfs jaren voor nodig hadden wordt nu in een paar uur besloten. En als we ons er voor inzetten, kan dit ook heel positief zijn voor de toekomst.

C-stijl

Niet alleen krijgen we veel gedaan in dit soort tijden, ook bereiken we veel. Nood breekt soms dan wel wet nu, maar positief. Er worden in sneltreinvaart dingen bedacht, uitgevonden en geproduceerd. Zeer indrukwekkend.

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners