Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 573 Slecht nieuws

Hoe gaan we om met de continue stroom van vooral slecht nieuws?

D-stijl

Weet natuurlijk heel goed wat er aan de hand is en volgt het nieuws maar probeert zich er niet teveel negatief door te laten leiden. Kan zich er (deels) voor afsluiten. Zeker voor zaken waar je toch geen controle over hebt.

I-stijl

Probeert zich vooral ook vast te houden aan het positieve nieuws. Mensen die weer beter zijn geworden, mensen met lichte symptomen. De mooie en hartverwarmende verhalen. Zoekt naar het licht en een hoopvolle toekomst.

S-stijl

Steeds angstiger. Een persoonlijkheid die de extreme nieuws gevallen eruit kan pikken. Weer een baby die overleden is aan Corona in de VS en de twaalfjarige Rachel uit Gent… Of dit de reden is, is lastig te zeggen maar het helpt niet.

C-stijl

Kan verdrinken in al het nieuws. Van ’s ochtends vroeg tot net nog voor het slapen gaan. Drijfveer: informatie en begrijpen. Informatie is er heel veel en compleet begrijpen doen we het nog niet. Dat is een plus/plus situatie voor deze stijl.

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners