Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 571 Kalmte bewaren

Bij iedere Stijl kan dit overkomen, een bepaalde situatie loopt hoog op en het beter is om je kalmte te bewaren. Herken dit en hoe ga je er het beste mee om??

D-stijl

Als de druk hoog genoeg oploopt weet dan; ik kan nu elk moment ontploffen. Het beste is om de situatie te verlaten. Of tel tot tien en bijt op je tong. Zeg-het-niet. Zoek daarna wel iets om je opgekropte energie kwijt te kunnen.

I-stijl

Wanneer je je realiseert dat je heel veel aan het praten bent en je ook steeds emotioneler wordt, dan is de beste remedie om je mond te houden. Pak een moment om er (rationeel) over na te denken en kom er later op terug. Cool.

S-stijl

Je kunt heel veel hebben maar op een gegeven moment is het genoeg en dan komt je koppigheid. Eigenwijs, obstinaat … te laat. Kaart het daarom eerder aan. Lastig, maar vaak veel minder lastig dan wanneer je hebt laten oplopen.

C-stijl

In eerste instantie bewaar je wel ‘je kalmte’ als je stil wordt en je je terugtrekt. Maar anderen kunnen dat als weglopen of afstandelijk ervaren. En vooral kom er niet later als een vlijmscherpe boemerang op terug om alsnog je gelijk te halen.

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners