Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 570 Afstand houden

Minimaal anderhalve meter afstand houden is het devies. Hoe gaan de verschillende stijlen om met deze regel?

D-stijl

De D in ons moet zich nu bedenken; ik kan er niet meer van uitgaan dat anderen wel aan de kant gaan. Als je nu tegen iemand aanloopt of deze persoon tegen jou, dan kan het grote(re) gevolgen hebben. M.a.w. je moet rekening houden met…

I-stijl

Van nature heeft deze stijl geen of in ieder geval een lage barrière om iemand aan te raken én om dichtbij te komen. Onbewust dus! Wat betekent dat het echt aangeleerd moet worden. Lastig want dit heeft tijd nodig en die is er niet…

S-stijl

Deze mensgerichte stijl zal het ook lastig vinden. Het is onvriendelijk. Vooral met mensen die dichtbij staan zoals bij familie ‘op leeftijd’ voelt dit heel naar! Maar de instructies zijn duidelijk en er zit niets anders op dan het correct uit te voeren…

C-stijl

De C in ons is de stijl die de regels in acht neemt en uitvoert. Natuurlijk wel als het duidelijk is waarom. Maar dat hoeven we ons niet meer af te vragen. Hou er ajb wel rekening mee dat andere stijlen (onbewust!) niet altijd zo accuraat zijn…

PARTNER WORDEN

Word partner en maak gebruik van de voordelen

PARTNER VINDEN

Een overzicht van onze certified partners