Maakt van zelfkennis
je eigendom

DISC Introductietraining Zwolle

jan 29, 2020

De Q4 Profiles DISC Introductie Training als start van uw reis!


We willen u tijdens deze halve dag meenemen in een gedeelte van de officiële DISC Certificatie Training. Door het zelf op een praktische en laagdrempelige manier te ervaren weet u nog beter wat uw cliënten en teams zullen ervaren als u met de instrumenten van Q4 Profiles zou gaan werken. Daarnaast willen we graag kennismaken met u als professional en kijken op welke manier wij elkaar kunnen versterken.

Tijdens de DISC Introductie Training gaan we in ongeveer 4 uur dieper in op de achterliggende theorie van DISC en nemen we u mee in de wereld van communicatie en gedrag. Onderwerpen die we zullen behandelen zijn onder andere:

  • Maslow (veiligheid en het mentale effect)
  • Leeftijd (invloed significante emotionele gebeurtenissen op je productiviteit en privéleven)
  • Werking van het brein (hoe ontstaan gewoonten, welke lagen spelen een cruciale rol in communicatie en gedrag, non-verbaal)
  • Basiskennis DISC theorie (achtergronden DISC, uitleg temperamenten/stijlen, herkennen van de stijlen, batterij opladen, toepassing in de praktijk)

U ontvangt tijdens deze sessie uiteraard uw eigen volledige Q4 Profiles Persoonlijke Stijl (DISC) Profiel.

U kunt hier voorbeeld versie bekijken.

De eenmalige investering voor deze DISC Introductie Training is € 49,- excl. BTW. Voor dit bedrag ontvangt u tevens het volgende pakket:

  • Een hardcover ingebonden versie van uw profiel
  • Uw persoonlijke notitieboek met naam
  • Communicatiegrid
  • Deelname certificaat

“The proof is in the eating of the pudding”

Consultants en cliënten omschrijven onze profielen als praktisch, laagdrempelig en toegankelijk.

We ontmoeten u graag! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Organisator

Q4 Profiles

Telefoon
0297 361484

E-mail
info@q4profiles.com

Website
https://q4profiles.nl

Locatie

Van der Valk Zwolle
Nieuwleusenerdijk 1
Zwolle, 8028 PH Nederland

Telefoon
038 800 0800

Website
www.hotels.nl/Van-der-Valk/Zwolle‎

bel me terug

Hoe handig is dit. stuur even een berichtje en wij bellen je gewoon terug.

Wat anderen over ons zeggen

Bart Burghgraef

Director

In 2013, now as a training consultancy, I was introduced to Q4 profiles. A friend of mine facilitated a perfect match between my interest and ambition shortly after a heavy medical recovery...

Marja Harrijvan

Directeur en spreker

De profielen van Q4 Profiles zorgen ervoor dat ik mijn relaties al in het eerste gesprek een zuivere spiegel kan voorhouden. Dat is efficiënt voor de klant en onderscheidend voor mij als consultant ...

Ernst Dekker

Gesprekspartner

Wij werken al bijna tien jaar samen met Q4 Profiles in onze individuele coaching trajecten en in onze begeleiding van directie en management teams. De rapportages van Q4 Profiles zijn helder, to the point ...

Patrick Blauw

DISC specialist

Als zelfstandig professional en DISC expert houd ik mij bezig met de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Het is uitermate belangrijk om met een gevalideerd systeem te werken. ...

Marianne Koene

Coach in Leiderschap & Verandering

Q4 levert allereerst goede betrouwbare DISC profielen in mooie vormgeving. Ik vind daarnaast de mensen van Q4 zeer prettig in de samenwerking. Ze staan altijd voor je klaar. Een ambitieus gedreven bedrijf wat aan de weg timmert.