Maakt van zelfkennis
je eigendom

Q4 Clue 800 | Never give up day


Gisteren was deze ‘geef nooit op’ dag. Hoe vertaalt dit zich naar de verschillende DISC Stijlen? Doorzettingsvermogen en/of vastberadenheid.

D-stijl

De stijl in ons wanneer je echt ergens voor moet of wil gaan. Of het nu letterlijk of figuurlijk de top is of een specifiek doel als kennis, kunde of vaardigheid. Hoe groot, hoog of ver de uitdaging ook is.

I-stijl

Aanmoediging heb je ook nodig – vandaar ook deze dag! Dan komt deze stijl goed van pas. Dus geef complimenten maar ook; inspireer en motiveer. En doe dingen ook samen, breng mensen bij elkaar.

S-stijl

Oké, je hebt een doel (al dan niet vrijwillig) en dan het volhouden, doorbijten en terugslag overkomen. En je niet laten afleiden maar gestaag doorgaan. De mentaliteit die goed past bij deze stijl.

C-stijl

Deze dag is ook om jouw persoonlijke groei te stimuleren! Een moment om eens na te denken over je eigen reis, nieuwe doelen te stellen en je ertoe zetten om persoonlijke uitdagingen te overwinnen.

P.S.
We vieren ook een klein beetje onze ‘Never Give Up Day’ met deze 800e DISC Clue! Al 800 weken elke week een Clue geschreven 😊