Team

“Een talent wordt in stilte gevormd, een karakter in de stroom van de wereld.”
Johan Wolfgang von Goethe

Roy Ramdjanamsingh
Roy RamdjanamsinghPersoonlijke Stijl: Inspirator (Id).
Functie:
oprichter en directeur van Q4 Profiles, gedragsspecialist sinds 1997 en als ontwikkelaar, gedragscoach en inspirator actief voor onder andere Certified Partners, Eurofins, ABN-AMRO, NUON, KNLTB, Cruyff Football.

“We bieden mensen houvast, zelfinzicht en begrip. Binnen een context waar ze echt iets aan hebben. Want als ze zichzelf én elkaar beter kennen, gaan ze effectiever met elkaar om en worden ze bovendien verdraagzamer. Dat is waar ik graag een bijdrage aan wil leveren…”

Erwin Kruk
Erwin KrukPersoonlijke stijl: Inspirator (Id)
Functie:
werkte een aantal jaren in de ICT en is nu bij Q4 Profiles verantwoordelijk voor de productontwikkeling en het draaiende houden van de applicaties. Is altijd bereikbaar voor inhoudelijke telefonische ondersteuning en toelichting.

“Mijn werkdag ziet er heel afwisselend uit, het ene moment heb ik een consultant aan de telefoon over een profiel, het andere moment stuur ik een programmeur aan. Wat me triggert is dat we mensen zoveel meer inzicht geven in zichzelf en anderen. Ze snappen hoe ze beter kunnen communiceren en daardoor gaat er veel minder mis. Ik word er echt vrolijk van dat ik daar een steentje aan kan bijdragen.”

Eline Reijnders
Eline ReijndersPersoonlijke Stijl: Perfectionist (Cs)
Functie:
volgde een opleiding HEAO International Management en is binnen Q4 Profiles verantwoordelijk voor alle backofficewerkzaamheden, het klantcontact en de after-sales.

“Achter de schermen moet er van alles geregeld worden: het is belangrijk om dat stipt te doen, maar ook op een persoonlijke, betrokken manier en ‘welcoming’. Ik vind het belangrijk dat mensen zich direct thuis voelen bij Q4 Profiles, als de sfeer goed is, gaat alles makkelijker.”

Ingeborg Uljée
Ingeborg UljéePersoonlijke Stijl: Perfectionist (Cs)
Functie:
heeft veel ervaring als officemanager en Personal Assistent bij verschillende bedrijven en is binnen Q4 Profiles verantwoordelijk voor het back-office proces en de ondersteuning naar consultants.

“Ik houd ervan om in kleine, hechte teams te werken, waarbij ik vrolijk word van de vrijheid om creatief te zijn. De sfeer en manier van werken bij Q4 Profiles en het contact met de consultants zorgen ervoor dat elke dag anders is.”

Theo Brack
Theo BrackPersoonlijke Stijl: Perfectionist (Cs)
Functie:
na zijn studie Commerciële Economie te hebben afgerond zijn sales ervaring opgedaan bij een corporate organisatie en is nu binnen Q4 Profiles verantwoordelijk voor marketing en sales.

“Ik ben sinds eind 2017 bij het team gekomen en het is een enorm leerzame ervaring in een mooie branche waar het écht om mensen draait. MIjn doel is om samen met onze Certified Partners te bouwen aan een sterk merk in de markt , waarbij compassie en empathie een centrale rol vervullen.”

Q4 Profiles Certified Ditributors

Esther Huisman
Esther HuismanPersoonlijke stijl: Inspirator (Id)
Q4 Profiles Horse

Esther Huisman (1973) studeerde A&O psychologie. Ze werkt sinds 2009 nauw samen met Q4Profiles. Ze traint consultants voor de Stijl-certificatietrajecten en schrijft teksten.
Ze heeft 2 paarden en is mede-ontwikkelaar van Q4HorseProfile (www.q4horseprofile.com). Met HorseProfile combineert ze haar kennis van menselijk gedrag met haar passie voor paarden.
‘Het is mijn overtuiging dat wij als ruiters/paardeneigenaren de verantwoordelijkheid hebben om af te stemmen op de voorkeuren van ons paard. Daardoor gaan we prettiger met hem om, en trainen we effectiever met betere resultaten.’

Ruud Donker
Ruud DonkerPersoonlijke Stijl: Pionier (Dc)
Q4 Profiles Sport

Distributeur en mede ontwikkelaar Q4 Profiles Sport. Trots op het ontwikkelde toepassingsprofiel voor Trainer Coaches binnen de sport. Aan onderstaande wil ik graag een mooie bijdrage leveren.

“Q4 Sport gelooft dat de juiste mentale ondersteuning binnen de sport een structurele bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de persoonlijke prestaties en de teamprestaties.
De missie van Q4 Sport is om bewustwording te creëren binnen de sportwereld waardoor de persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en wat uiteindelijk leidt tot betere prestaties en meer plezier op het sportveld”

Cruijff zei ooit “voetballen doe je met je hoofd en je gebruikt je benen.”

Thierry Mazue
Thierry MazuePersoonlijke Stijl: Specialist (Sc)
Q4 Profiles Business Distributor France