Roy Ramdjanamsingh

Gedragsspecialist | Coach | Expert | Ondernemer | Onderzoeker | Inspirator

…..

Ja ik wil kosteloos een beknopt profiel

Roy Ramdjanamsingh is oprichter en directeur van Q4 Profiles. Als succesvol ondernemer in de IT besluit Roy zijn diepgewortelde passie te gaan volgen. Hij besluit zijn onderneming te verkopen en stort zich op een gebied dat psychometrie heet. Na jaren van studie in binnen en buitenland, onderzoek en de vele gesprekken die hij sindsdien heeft gehad, start hij in 1999 een nieuwe onderneming die sinds 2008 bekend is onder de naam Q4 Profiles. Het DNA van deze onderneming bestaat vooral uit compassie. Dat begint met zelfinzicht en inzicht in de ander, zodat mensen vanuit elkaars perspectief optimaal kunnen communiceren. Het is deze passie en zijn doorzettingsvermogen die ten grondslag liggen aan het huidige succes. Roy weet mensen te raken en snel tot de kern te komen en weet hierdoor mensen in hun kracht te zetten.

Dat heeft hij onder andere bij Certified Partners, vele corporate bedrijven en in de topsport gedaan.

“Een leven lang leren” Roy Ramdjanamsingh

.

De oorsprong van zijn kennis ligt in een opleiding in Amerika bij onder andere Dr. Michael J. O’Connor en Dr. Drea Zigarmi. Naast de specialisatie op het gebied van DISC, Waarden en Interesses, Aanpassingsvermogen en Vaardigheden is Roy nog dagelijks bezig met verdiepingsstudies in binnen- en buitenland, waaronder Emotionele Intelligentie (EQi 2.0), QMQ (sabotage mechanismen van mensen). Het opdoen van kennis, deze kennis delen en met eigen ogen zien dat de consultants een verschil maken in het leven van mensen is een grote motivatie voor hem om door te gaan.

Focus van Q4 Profiles vandaag de dag is mensen optimaal te laten communiceren en hun talenten te benutten, zodat zowel prestaties verbeteren, werkplezier en de vitaliteit toeneemt. Om dit te kunnen realiseren ontwikkelt Roy de Q4 Profiles gedragsprofielen. Deze gedragsprofielen meten het temperament, de waarden, interesses, aanpassingsvermogen en vaardigheden van mensen. Dit helpt mensen en ook organisaties om inzicht te krijgen in de eigen communicatiestijl, voorkeuren en gedrag maar ook in die van de ander.

Om de kennis die Roy heeft te vertalen naar gevalideerde profielen heeft hij veel tijd en middelen ingezet in het validatieproces (construct, face validity, test-retest). Wat de profielen uniek maakt is dat deze ook taalkundig en in cultuur gevalideerd zijn. Onder andere deze combinatie zorgt voor een hoge mate van herkenning onder de respondenten.

Roy deelt graag zijn kennis en nodigt u uit om deel te nemen aan een van zijn inspiratiesessies.