Wie

“Mijn passie is kennis delen, ik wil mensen leren hoe ze effectief met hun talenten en vaardigheden kunnen omgaan. Ik help ze bij het vergroten van het inzicht in zichzelf én anderen.”

Roy Ramdjanamsingh

Deze passie voor mensen zorgt ervoor dat we al meer dan 15 jaar bezig zijn met communicatie en gedrag.

.

In al die jaren hebben we verschillende methoden omgezet naar profielen die zowel in taal en cultuur zijn gevalideerd. Een aantal belangrijke theorieën zijn:

  • DISC-theorie van Dr. William Moulton Marston
  • Values-theorie van Morris Massey
  • Interesses-theorie van Michael O’Connor en Drea Zigarmi

Vanuit deze drie theorieën en de passie voor mensen hebben we drie profielen ontwikkeld:

Vanaf het allereerste moment zijn we ervan overtuigd dat DISC een onderdeel is van menselijk gedrag, namelijk de buitenste laag die mensen kunnen waarnemen: intermenselijke communicatie. Daar maken we direct het verschil. Het is onze overtuiging dat mensen en hun gedrag uit meer bestaat dan DISC en dat mensen meer zijn dan een hokje met eigenschappen. De profielen creëren een context waarin we het gesprek hebben.

Klik op de verschillende profielen voor meer informatie over de context.

In alles wat we doen is de basis dat we mensen willen helpen meer zelfinzicht te krijgen, inzicht in de ander en het optimaal benutten van hun talenten. Het begin van deze reis is de opleiding tot Q4 Profiles Certified Partner waarin we u meenemen in onze passie.

Alle mensen die de Q4 Profiles stijl profielen en toepassingsprofielen gebruiken zijn door ons opgeleid en gecertificeerd. Daarnaast ondersteunen we u als Q4 Profiles Certified Partner met verschillende praktische tools die een extra dimensie toevoegen aan uw gesprekken. We ontwikkelen continu nieuwe producten en diensten die ervoor zorgen dat u als consultant / trainer / coach zich volledig kunt focussen op uw eigen passie: het trainen en coachen van mensen.

Dat onze consultants ons vaak omschrijven als “een warm bad gevoel” motiveert ons om elke dag dat stapje extra te blijven doen. Om de reis te beginnen nodigen we u van harte uit kosteloos een plaats te boeken in een van onze inspiratiesessies.