Waarom Q4 Profiles?

Laat je inspireren om als Q4 Profiles Certified Partner aan de slag te gaan en draag bij aan het realiseren van onze missie.

Als consultant, coach, adviseur, manager of trainer kun je alle instrumenten van Q4 Profiles succesvol en effectief inzetten in uw dagelijkse beroepspraktijk. U heeft bij ons de keus uit een breed pakket instrumenten die iemands gedrag, houding, stijl van communicatie en persoonlijke kracht duidelijk in beeld brengen. Onze kracht is dat we bewuste en onbewuste drijfveren helder onderscheiden en effectief in kaart brengen.

U kunt dus gericht met uw klant in gesprek over drijfveren die onder de oppervlakte liggen en meestal onbenoemd blijven. Daarbij wordt ook duidelijk hoe bewust en onbewust gedrag zich tot elkaar verhouden.

Q4 Profiles is er om u als consultant / trainer / coach te ondersteunen en ervoor te zorgen dat u zich alleen maar bezig hoeft te houden met uw passie: het trainen en coachen van mensen. Dit doen we door het voor u makkelijk te maken in onze digitale omgeving en u onnodig werk uit handen te nemen.

Juist vanwege deze hoge mate van service en persoonlijk contact zorgen dat we vaak horen dat werken met Q4 Profiles als “een warm bad” voelt. Deze persoonlijke aanpak en maatwerk oplossingen zorgen ervoor dat u dit kunt vertalen naar oplossingen voor uw opdrachtgevers en waar gevraagd ondersteunen wij u in dit proces.

Inhoudelijk kiest u voor profielen die in Nederland zijn gevalideerd, waardoor ook de taal gevalideerd is. Dit is voor u als consultant een groot onderscheidend vermogen. Om het portfolio compleet te maken en uw “toolbox” te vullen hebben we ondersteunende producten ontwikkeld, bijvoorbeeld:

  • Gepersonaliseerd Persoonlijk Notitieboek
  • Persoonlijke KeyCard
  • Communicatie Grid
  • Team Grid
  • DISCoverymap

Als we kijken naar de verschillende profielen dan heeft Q4 Profiles een aantal unieke toepassingsprofielen ontwikkeld die u in staat stellen het gedrag binnen een specifieke functie de interpreteren.

Het belangrijkste is dat u met onze profielen sneller tot de kern kunt komen en mensen daardoor op een gedegen en effectieve manier kunt helpen meer zelfinzicht en inzicht in anderen te ontwikkelen. De uitkomst is dat u als consultant mensen helpt bij het in kaart brengen en ontwikkelen van talenten en ook oog houdt voor de potentiƫle valkuilen.