Plan B HR Services

Samen met onze partners biedt Plan B HR consultancy diensten en trainingen aan op Curaçao.
Wij ondersteunen organisaties in het verbeteren van hun performance management om daarmee het werkplezier binnen de organisatie te vergroten. Werkplezier is een van de meest belangrijke succesfactoren voor een moderne organisatie en gelukkige organisaties behalen ook betere resultaten.

Zo trainen wij onder andere de performance managers in het efficiënt begeleiden van hun werknemers om zo het beste uit hun werknemers te halen en het werkplezier voor iedereen te vergroten.

Als carrière coach begeleiden wij jou bij het vaststellen van je professionele doelen, het maken van carrière beslissingen, het maken en uitvoeren van plannen en het overwinnen van de mogelijke obstakels.
Wij ondersteunen jou in het beter inzicht krijgen in jezelf. Met deze kennis zal jij in staat zijn om beslissingen te nemen die beter in balans zijn met wie jij bent en waar jij energie van krijgt.

Bij onvrijwillig afscheid van een werkgever helpen wij jou bij de transitie van je huidige werkgever naar een nieuw uitdaging. Door middel van beter inzicht in je sterktes en talenten, waar jij energie van krijgt en waar jij energie mee verliest stomen wij jou klaar voor je nieuwe uitdaging.

Neem gerust contact met ons op om te zien wat wij voor jou of je organisatie kunnen betekenen.