Q4 Profiles Inspiratiesessie

“The proof is in the eating of the pudding” – Roy Ramdjanamsingh

Je bent van harte uitgenodigd!

Menselijk gedrag is een complex onderwerp dat uit vele facetten bestaat. Opvoeding, ervaringen en sociale invloeden spelen een belangrijke rol in de verschillende levensfasen waarin een mens zich kan bevinden.

Al deze levenservaring en persoonlijke voorkeuren komen tot uiting in waarneembaar gedrag en communicatie tussen mensen. Hoe kan het dat ik met de één aan een half woord genoeg heb en lijkt een ander mij nooit te begrijpen? Hoe kan het dat het met de ene meteen goed klikt en de ander van een andere planeet lijkt te komen?

Menselijk gedrag is opgebouwd uit verschillende lagen en deze samenstelling komt tot uiting in het gedrag dat we waarnemen. De uitdaging is dat we dit gedrag waarnemen door onze eigen ervaringen en opgebouwde voorkeuren, waardoor hier (grote) verschillen kunnen ontstaan. Inzicht in jezelf en in de ander is hierbij onmisbaar.

Door jarenlang onderzoek en validatie in eigen beheer hebben we een aantal lagen van gedrag meetbaar kunnen maken. Door lokale validatie hebben we in de volledig herschreven teksten ook taal en cultuur mee kunnen nemen. Hierdoor hebben onze profielen een hoge mate van herkenning.

De profielen van Q4 Profiles bieden jou als professional een praktisch en laagdrempelig instrument met direct toepasbare inhoud voor jou en je cliënt. Daarnaast nemen wij met ons unieke fulfillment proces je veel taken uit handen, zodat je de focus kunt houden op je kernactiviteiten.

We nodigen je van harte uit om kosteloos de eerste stap te zetten en samen met ons door het landschap van gedrag te reizen. Dit doen we tijdens onze inspiratiesessie. Een sessie die in het teken staat van:

  • Wat is gedrag en waar komt het vandaan?
  • Lagen van gedrag
  • Herkennen van stijlen en gedrag (verbaal – non verbaal)
  • Waar kunnen we je bij helpen?

De sessie duurt in theorie van 9.30 – 12.00, maar door de vele verhalen en kennis die oprichter en directeur Roy Ramdjanamsingh heeft komen we vaak tijd tekort…

Meld je aan via het formulier en we nemen contact met je op wanneer het jou uitkomt een sessie bij te wonen.

We ontmoeten je graag!

….

Nieuwsgierig? Maak hier kosteloos je beknopte profiel!