Q4 Clue 546

KLM 100 jaar

Herkenbaar?

KLM 100 jaar, gefeliciteerd!

Een geweldige mijlpaal welke niet veel bedrijven, en al helemaal niet luchtvaartmaatschappijen, gegeven is. Je doet dan iets heel goed, hoe verhoudt dat zich tot de verschillende DISC-stijlen?

Tijd is geld voor deze stijl. Dé keuze voor een directe vlucht vanuit Nederland is natuurlijk de KLM. Geen tijd verdoen met overstappen. Wat ook wel meespeelt is het aanzien dat de KLM heeft. Dit kan meewegen in een keuze vanuit de D-stijl.

De I-stijl in ons is vooral van het gevoel. De mooie herinneringen van (verre) reizen, de romantiek die er nog steeds wel aan vliegen kleeft. Heel belangrijk is natuurlijk ook de vriendelijkheid van het (vlieg)personeel. Welkom op deze vlucht!

De KLM heeft altijd voor een gevoel van veiligheid gestaan. Dit is erg belangrijk voor de S-stijl in ons. Vliegen blijft altijd toch best wat spannend. Ook heel fijn; het gevoel van thuiskomen, zeker wanneer je in een ver land aan boord stapt.

Als we onze C-stijl aanspreken dan is het natuurlijk de betrouwbaarheid. Ik vraag, wij vliegen. Punctueel. Niets vervelender dan dat je bestemmingsplanning in de soep loopt. Goede voorzieningen en service aan boord is ook doorslaggevend.