Q4 Clue 542

 Aanstaande Q4 Profiles Summer Event

Herkenbaar?

Binnenkort heeft Q4 Profiles weer haar eigen zomerevent voor de aangesloten consultants en hun partners. En ook dit jaar gaan we weer naar ‘ons’ eigen eiland in de Westeinde plassen. Best wel spartaans, maar altijd leuk en gezellig! Maar hoe gaan wij hier nu zelf mee om?

Weet van aanpakken, verdeelt de taken en heeft de boot in no-time leeg. Daarna een nuttige teamactiviteit die hij natuurlijk wil winnen..
Leven de gezelligheid. Houdt wel van de chaos en praat met iedereen. Bij de uitleg van het teamspel vergeet hij te luisteren op het moment suprême. En grote kans dat hij zijn zwembroek is vergeten; dan maar in de boxershort.

Zorgt dat hij op tijd is. Vindt het niet leuk om zich als laatste bij de boot te melden. Stel dat ze door mij te laat komen? Vindt wel wat van het Spartaanse kampement, maar zal er niet zo snel iets van zeggen.

Is natuurlijk op tijd zoals het hoort. Vind de sanitaire voorzieningen maar niks en verbaast zich nog het meest over de chaos die ontstaat bij het uitladen van de boot. Hoe kan het nu dat een groep Q4 Profiles consultants zo slecht samenwerkt, zij zouden het toch moeten weten?