Q4 Clue 535

Vakantietijdsbesteding

Herkenbaar?

Hoe besteden we onze tijd op vakantie? En dan vooral wanneer we deze ook willen gebruiken om onze batterij weer op te laden.

Actie. Natuurlijk is het lekker om een beetje af te wisselen met helemaal niks momenten maar iets ondernemen is ook fijn. Zoekt een uitdaging, een doel. Veelal iets fysieks. Een hoge berg beklimmen of zomaar iets op de bonnefooi. De uitdaging zit hem dan in de reis, niet de bestemming.

Interactie. Zoek gezelligheid op. Doe dingen samen en ga lekker uit. Het liefst met gelijkgestemden. Dat hoeft niet een lange vakantie te zijn. Het kunnen ook korte trips zijn en pak misschien nog een leuk festival mee. Compact en intensief maar met veel mensen om je heen.

Relaxen. Zoek een omgeving op waar je even niets moet. Waar jij nu even niet steeds klaar hoeft te staan en vooral zo min mogelijk hoeft te regelen. Tijd voor jezelf! Denk aan een familie camping of een all inclusive resort, is iedereen lekker onder de pannen.

Prikkelend. Van de zintuigen. Dit kan een hele rustige omgeving zijn. Waar je kunt genieten van een goed boek of gewoon van de plek. Wel met interessante uitstapjes in de omgeving. Als een leuk stadje, interessante bezienswaardigheden en/of mooie natuur.