Q4 Clue Aanmeldpagina2019-09-30T16:36:54+02:00

Q4 Clue

Elke week een nieuwe Q4 Clue

Schrijf je in voor de wekelijkse Q4 Clue 

Elke week publiceren we een nieuwe Q4 Clue. Dit doen we om kennis te delen over de verschillende DISC stijlen in herkenbare dagelijkse situaties.

Hoe borg je kennis als je een training hebt gegeven?
Hoe zorg je ervoor dat de besproken stof blijft leven onder de deelnemers?

De wekelijkse Q4 Clue is een tool om mensen te blijven informeren over dagelijkse situaties en hoe de verschillende DISC stijlen daar op reageren of met de situatie omgaan.

Bijvoorbeeld de AVG en de Bitcoin, maar ook hoe gaan de verschillende stijlen om met confrontaties of het inpakken van de vakantiespullen?

Met de Q4 Clue blijf je op de hoogte en kom je steeds meer te weten over de verschillende DISC stijlen.

Via het onderstaande contactformulier kun je je aanmelden voor de Q4 Clue en we sturen je deze wekelijks kosteloos per e-mail op!

*In het kader van de AVG verwijzen we je graag nog even naar onze privacyverklaring. Door je aan te melden ga je hiermee akkoord.

1410, 2019

Q4 Clue 547 Slaaptekort Herkenbaar? Volgens verschillende onderzoeken hebben veel mensen last van slaaptekort. Hoe verhoudt zich dit tot de verschillende DISC stijlen? Voor de D-stijl in ons ligt het voor de hand dat het te maken heeft met te druk zijn. Veel [...]

710, 2019

Q4 Clue 546 KLM 100 jaar Herkenbaar? KLM 100 jaar, gefeliciteerd! Een geweldige mijlpaal welke niet veel bedrijven, en al helemaal niet luchtvaartmaatschappijen, gegeven is. Je doet dan iets heel goed, hoe verhoudt dat zich tot de verschillende DISC-stijlen? Tijd is geld [...]