Q4 Clue Aanmeldpagina2019-09-30T16:36:54+01:00

Q4 Clue

Elke week een nieuwe Q4 Clue

Schrijf je in voor de wekelijkse Q4 Clue 

Elke week publiceren we een nieuwe Q4 Clue. Dit doen we om kennis te delen over de verschillende DISC stijlen in herkenbare dagelijkse situaties.

Hoe borg je kennis als je een training hebt gegeven?
Hoe zorg je ervoor dat de besproken stof blijft leven onder de deelnemers?

De wekelijkse Q4 Clue is een tool om mensen te blijven informeren over dagelijkse situaties en hoe de verschillende DISC stijlen daar op reageren of met de situatie omgaan.

Bijvoorbeeld de AVG en de Bitcoin, maar ook hoe gaan de verschillende stijlen om met confrontaties of het inpakken van de vakantiespullen?

Met de Q4 Clue blijf je op de hoogte en kom je steeds meer te weten over de verschillende DISC stijlen.

Via het onderstaande contactformulier kun je je aanmelden voor de Q4 Clue en we sturen je deze wekelijks kosteloos per e-mail op!

*In het kader van de AVG verwijzen we je graag nog even naar onze privacyverklaring. Door je aan te melden ga je hiermee akkoord.

1301, 2020

Q4 Clue 560 Inspireren? Herkenbaar? Verschillende stijlen, verschillende strategie. Hoe kan je een stijl het beste inspireren? In basis altijd aan de D-vraag voldoen: Wat levert het mij op? Wat is mijn voordeel? Gebruik ook grote woorden als dit wordt helemaal top, het [...]

601, 2020

Q4 Clue 559 Nieuw decennium? Herkenbaar? De eerste Q4 Clue van 2020 dus bij deze ten eerste: Namens het hele Q4 Profiles Teamde allerbeste wensen en een gelukkig nieuwjaar! Of een heel gelukkig nieuw decennium! Hoewel, is het al wel een nieuw decennium? Het maakt niet zoveel uit. [...]