Maakt van zelfkennis
je eigendom

Visie-Wijszer coaching

John de Ruijter

John de Ruijter

T  06 22 75 27 96
Location: Praam 54
Website: Link

Visie-Wijszer coaching
Life-coach | Business-coach | Mediator | Persoonlijke begeleiding | Vertrouwenspersoon | Inzicht- en Raadgever | Q4 DISC Profielen Specialist

Van moeilijkheden naar mogelijkheden. Het is de prikkel die het doet.

John de Ruijter: Door anders kijken en denken het geheel met vertrouwen inzicht en richting geven. Zakelijk en/of privé. Ik ben universeel, praktisch, juridisch, en theoretisch opgeleid, filosofisch- en praktisch ingesteld, creatief en ruimdenkend. Ik zie persoonlijke ontwikkeling als levensdoel. Door universele opleidingen, praktische kennis, brede interesses, opmerkzaamheid, creativiteit, en nuchterheid doe ik het net even anders. Ik richt mij op uw eigen autonoom beleving, denken, voelen, en handelen. Met als hoofddoel u als persoon, en/of organisatie vooruit te helpen, om de zelfredzaamheid te bevorderen.

Als Q4 DISC Profielen Specialist (persoonlijke stijl- en gedragsprofiel) breng ik gedrag, houding, stijl van communicatie, persoonlijke kracht, en valkuilen in beeld, onderscheid bewuste en onbewuste drijfveren, en breng deze helder in kaart. Aan de hand van het Q4 DISC stijl- en gedragsprofiel kunt u zich richten op verbetering, uw effectiviteit verhogen, en begrijpen waarom u of iemand anders het een doet, terwijl u of iemand anders het ander zou willen doen. Ik maak gedrag inzichtelijk en verhoog hierdoor begrip en effectiviteit binnen uw organisatie of uw privé.

Persoonlijke stijl- en gedragsprofiel
Aan de hand van dit profiel laat ik zien wat een mens bewust en onbewust beweegt en hoe iemand de dingen doet. Hiermee kom je snel tot de kern en heb je een objectieve basis voor een gesprek.

Visie-Wijszer coaching
Praam 54
1713 VM Obdam
Noord-Holland
T 0622752796
E info@visiewijszercoaching.com
I www.visiewijszercoaching.com
Visie-Wijszer coaching is onderdeel van John de Ruijter Advies