Maakt van zelfkennis
je eigendom

The Coaching Practice

Sacha van der Wardt

Sacha van der Wardt

T  06-14686336
Location: Diepenbrockstraat 24
1077 VZ Amsterdam
Website: Link

Sacha van der Wardt

Hallo, ik ben Sacha van der Wardt, Loopbaan en Life Coach.

Met ruim 17 jaar ervaring in Marketing functies bij verschillende corporate bedrijven, weet ik maar al te goed tegen welke uitdagingen je op je werk kunt aanlopen. De lat ligt hoog en je wilt alles graag goed doen. Je kunt jezelf zomaar verliezen in de dagelijkse hectiek en daarmee uit het oog verliezen waarom je doet wat je doet. Daarmee verlies je ook een stuk van jezelf. En dan heb je ook nog een privéleven waar je van wil genieten.

In 2008 besloot ik het roer om te gooien. Ik wilde bewustere keuzes maken in wat ík echt wilde doen. Een NLP opleiding (een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering) heeft mij daarbij geholpen. Ik leerde minder ‘pleasing’ te zijn en naar mezelf te luisteren. Wat vind ík? Wat wil ík? Ik besloot daarna als zelfstandig ondernemer verder te gaan en werk inmiddels jarenlang met veel vrijheid en voldoening als zelfstandig Marketing professional. Bij dezelfde grote bedrijven.

Ik zie opvallend vaak om me heen hoe moeilijk mensen het vinden om keuzes te maken, prioriteiten te stellen, hoe om te gaan met stress, zelfverzekerder te worden. Maar ook hoe met conflicten om te gaan bijvoorbeeld. Aan je eigen verwachtingen en die van anderen te voldoen. En dat velen vaak last hebben van blokkades waardoor ze steeds in dezelfde patronen vallen. Of op een punt in hun (werkende) leven staan en denken: vind ik dit nog wel leuk? En wat wil of kan ik anders? En ga zo maar door.

Ik heb een oprechte interesse in wat mensen beweegt en waarom zoveel mensen om mij heen naar mijn gevoel maar ‘doorploeteren’ terwijl ze er niet helemaal happy mee zijn.
Uit ervaring weet ik dat het anders kan!

Ik besloot hier mijn beroep van te maken en me op te leiden tot Loopbaan en Life Coach. Om anderen op een professionele manier, volgens de richtlijnen van de NOBCO, te kunnen helpen. Ik zet hierbij praktische en beproefde methodes in als o.a. Neuro Linguïstisch programmeren, DISC, Voice Dialogue en Transactionele Analyse. Ik help mensen om (weer) te kunnen leven én werken vanuit hun passie en talent. Hierbij wissel ik humor en zakelijkheid af en ga samen met jou voor resultaat! Wil je met mij het avontuur aan om samen stappen te zetten waar jij de rest van je leven plezier van gaat hebben?
Kijk dan even op www.thecoachingpractice.nl